Varkenhaas met rode wijnsaus

Varkenhaas met rode wijnsaus

Varkenhaas met rode wijnsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

35 minuten

Ingrediënten

4 varkenshaasje a 100 gr
2 dl rode wijn
80 gr boter
ong. 40 jeneverbessen
12 theel. citroensap
2 eetl. olijfolie
witte peper
zout
aromat ( maggi)

Bereiden

Besprenkel het vlees met citroensap
Maak een mengsel van jeneverbessen zout en peper en strooi dit over het vlees.
Verhit boter en olie in een koekenpan en bak hierin de varkenshaasjes in 12-18 minuten.
Voeg halverwege de knoflook toe.
Neem de varkenshaasjes uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schaal.
Roer de rode wijn door de braadboter en laat deze, al roerende, doorwarmen.
Breng de jus op smaak met zout, peper, aromat en eventueel wat water.
Serveer de jus apart in een voorverwarmde kom. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus